DESPRE DIABECORE

Localizat într-o zonă centrală, accesibilă, aproape de gară și de Spitalul județean, echipa S.C. DIABECORE S.R.L., cabinet medical, este alături de voi cu scopul de a vă oferi cele mai bune servicii în domeniul diabet, nutriție și boli metabolice.

Medici

Dr. Simona CARNICIU este doctor în științe medicale și medic specialist în diabet, nutriție și boli metabolice și medicină de familie. Are aproximativ 7 ani de studiu și muncă în domeniu, dar, mai ales în cercetare, la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice "Nicolae Paulescu" București.

 După absolvirea în anul 2008 a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității "Carol Davila" Medicină și Farmacie, București, a început specializarea în medicina de familie (asemenea tatălui său) și, după, specialitatea de diabet, nutriție și boli metabolice. În acest timp a efectuat studii doctorale în diabet, nutriție și boli metabolice. Titlul tezei de doctorat a fost: "Particularități morfo-funcționale ale adipocitelor la pacienții obezi și cu diabet zaharat de tip 2". Până în 2015, are două specialități, o diplomă de formator și un titlu de doctorat. Din 2009, a lucrat ca doctorand în mai multe proiecte de cercetare și ca cercetător/investigator în studii clinice în domeniul diabetului zaharat și complicațiilor sale.